Over mij

Er moet gelachen kunnen worden

Als jullie voor je ceremonie op zoek zijn naar een trouwambtenaar die een superromantische toespraak voor jullie in petto heeft, stop dan maar met lezen en denk dan niet aan mij. Daar word ik niet gelukkig van en jullie al helemaal niet. Maar als jullie een wat lossere ceremonie willen met humor zodat er gelachen kan worden, maar natuurlijk ook met serieuze momenten, dan ben ik misschien wel de trouwambtenaar waar jullie naar op zoek zijn.

Trouwambtenaar kasteel

Waarom je eigen trouwambtenaar?

Ja, waarom zouden jullie zelf voor een trouwambtenaar zorgen als de gemeente waar jullie gaan trouwen er voor één zorgt die je met het voldoen van de leges toch ook al betaalt? Daar zijn een aantal redenen voor te bedenken. Als jullie je trouwdag aan het voorbereiden zijn, dan heb je heel veel zaken in eigen hand, maar welke trouwambtenaar de gemeente voor je in petto heeft dus niet. En mogelijk dat deze trouwambtenaar niet helemaal bij jullie past. De trouwdag is voor een bruidspaar nou eenmaal de mooiste dag van hun leven en daar speelt de huwelijksvoltrekking een belangrijke rol in. En dus wil je een trouwambtenaar die helemaal bij jullie past.
Ook kan het zijn dat de gemeente niet wil of kan voldoen aan de wensen die jullie hebben ten aanzien van de ceremonie. In dat geval is er de mogelijkheid dat jullie weliswaar bij ambtenaar van de gemeente (eventueel kosteloos) trouwen, maar dat we op een door jullie gekozen tijdstip, locatie en met al jullie gasten een ceremonie houden die wel volledig aan jullie wensen voldoet.

Trouwambtenaar Brabant

Routine beslist niet, ervaring zeker wel

Met meer dan twintig jaar ervaring kan ik er aan bijdragen om van jullie trouwdag een geweldige dag te maken. Nogmaals, ik maak voor elk bruidspaar een persoonlijk verhaal. Van routine is dan ook geen sprake. Mochten jullie na het lezen van dit verhaal het idee hebben dat ik de trouwambtenaar ben die bij jullie past en die jullie trouwdag tot een super dag gaat maken, neem dan contact met mij op.

contact

Nederlands, Engels en Duits

Steeds vaker maak ik het mee dat er onder de gasten die uitgenodigd zijn, mensen zijn die de Nederlandse taal niet machtig zijn. Naast de Nederlandse taal, spreek ik ook zeer goed Duits en Engels. Mochten er onder de door jullie uitgenodigde gasten buitenlanders aanwezig zijn, is het voor mij geen probleem om delen van de toespraak in de Duitse of Engelse taal te brengen, zodat ook zij de toespraak kunnen volgen en ook zij zich werkelijk gast voelen.