Over mij

Er moet gelachen kunnen worden

Als jullie voor je ceremonie op zoek zijn naar een trouwambtenaar die een superromantische toespraak voor jullie in petto heeft, stop dan maar met lezen en denk dan niet aan mij. Daar word ik niet gelukkig van en jullie al helemaal niet. Maar, als jullie een wat minder formele ceremonie willen waarbij gelachen mag worden, maar die natuurlijk ook serieuze momenten kent, dan ben ik misschien wel de trouwambtenaar waar jullie naar op zoek zijn.

Zoals al eerder gezegd, mijn stijl zou je kunnen omschrijven als luchtig, losjes, met veel humor, interactief, maar beslist ook persoonlijk en met emotie en diepgang. Een rollercoaster ceremonie? Ach, misschien wel een goede omschrijving.

Waarmee onderscheid ik mij van collega trouwambtenaren? Eerlijk gezegd, dat weet ik niet. Want ik ben nooit bij een huwelijksvoltrekking van collega’s aanwezig. Die vraag zou je dan ook moeten stellen aan de fotograaf die jullie trouwdag op beeld gaat vastleggen of aan jullie weddingplanner. Die kunnen vergelijken en die kunnen zeggen waarom je voor mij zou moeten kiezen. Of lees de reacties van de bruidsparen die ik al heb mogen trouwen.

buiten trouwen

Waarom je eigen trouwambtenaar?

Ja, waarom zouden jullie zelf voor een trouwambtenaar zorgen als de gemeente waar jullie gaan trouwen er voor één zorgt die je met het voldoen van de leges toch ook al betaalt? Als jullie je trouwdag aan het voorbereiden zijn, dan heb je heel veel zaken in eigen hand, maar welke trouwambtenaar de gemeente voor je uitkiest dus niet. En mogelijk dat deze trouwambtenaar niet (helemaal) bij jullie past. Vraag maar eens aan de fotograaf die jullie trouwdag gaat vastleggen, die kan bevestigen dat er grote verschillen zijn. De trouwdag is voor een bruidspaar nou eenmaal de mooiste dag van hun leven en daar speelt de huwelijksvoltrekking een belangrijke rol in. En dus wil je een trouwambtenaar die helemaal bij je past.

Ook kan het zijn dat de gemeente niet wil of kan voldoen aan de wensen die jullie hebben ten aanzien van de ceremonie. In dat geval is er de mogelijkheid dat jullie weliswaar bij ambtenaar van de gemeente (eventueel kosteloos) trouwen, maar dat we op een door jullie gekozen tijdstip, locatie en met al jullie gasten een ceremonie houden die wel volledig aan jullie wensen voldoet. Over de mogelijkheden die er zijn wil ik jullie graag informeren.

trouwambtenaar man

Routine beslist niet, ervaring zeker wel

Met meer dan twintig jaar ervaring kan ik er aan bijdragen om van jullie trouwdag een geweldige dag te maken. Nogmaals, ik maak voor elk bruidspaar een persoonlijk verhaal. Van routine is dan ook geen sprake. Mochten jullie na het lezen van dit verhaal het idee hebben dat ik de trouwambtenaar ben die bij jullie past en die jullie trouwdag tot een super dag gaat maken, neem dan contact met mij op.

contact

Nederlands, Engels en Duits

Steeds vaker maak ik het mee dat er onder de gasten die uitgenodigd zijn, mensen zijn die de Nederlandse taal niet machtig zijn. Naast de Nederlandse taal, spreek ik ook zeer goed Duits en Engels. Mochten er onder de door jullie uitgenodigde gasten buitenlanders aanwezig zijn, is het voor mij geen probleem om delen van de toespraak in de Duitse of Engelse taal te brengen, zodat ook zij de toespraak kunnen volgen en ook zij zich werkelijk gast voelen. Sterker nog, als jullie willen dat de gehele ceremonie in het Duits of Engels zou moeten, is dit voor mij geen enkel probleem.

huwelijk op locatie trouwambtenaar