Tarieven

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Op weg naar jullie trouwdag kom ik een aantal keren bij jullie op bezoek. Misschien is het eerste – vrijblijvende – bezoek wel meteen het belangrijkste: kijken of er een klik is. Geen klik? Even goeie vrienden. Wel een klik? Dan kom ik nog een aantal keren bij jullie op bezoek. Bespreken we jullie wensen, hoe jullie willen dat de ceremonie verloopt, geef ik nog tips waar je aan kunt denken en leer ik jullie kennen.

In principe maak ik de toespraak met de informatie die ik van jullie krijg. Stellen jullie het op prijs dat ik ook ga informeren bij familie en vrienden, dan ga ik dat zeker doen. Maar dat is aan jullie.

Om jullie wensen te leren kennen ten aanzien van de ceremonie en om jullie zelf te leren kennen zodat ik een persoonlijke toespraak kan schrijven, kom ik – zoals al gezegd – een aantal keren bij jullie op bezoek. Bereid je maar vast voor op veel vragen, want ik wil jullie graag goed leren kennen. Omgekeerd zullen jullie ook wel vragen voor mij hebben, maar de praktijk leert dat ik altijd veel meer vragen voor het bruidspaar heb, dan het het bruidspaar voor mij. Met de informatie die jullie mij geven ga ik aan de slag om een toespraak te schrijven die volledig aan jullie wensen zal beantwoorden. En tot nu toe is het mij nog altijd gelukt om een toespraak te schrijven die persoonlijk is, serieuze accenten heeft, maar waarbij zeker ook gelachen kan worden. En daardoor ben ik in staat om als trouwambtenaar een bijzondere start te geven aan een bijzondere dag.

Tarief

Ik reken € 895,- voor een ceremonie. Dit is een all-in tarief als je binnen een straal van 40 km rond mijn woonplaats Erp woont en daarbinnen de ceremonie ook plaats gaat vinden. (Mocht de huwelijksvoltrekking plaatsvinden buiten een straal van 40 kilometer rond mijn woonplaats Erp, dan komen daar nog reiskosten bij) Wat je daarvoor mag verwachten is dat ik een aantal keren bij jullie op gesprek kom, met die informatie aan de slag ga om een onvergetelijke toespraak te schrijven en natuurlijk de ceremonie zelf.

Als ik niet bij jullie op gesprek hoef te komen, maar jullie komen naar mij, dan reken ik  795,-. Daar komen dan nog wel de reiskosten bij in verband met de ceremonie.

Gaan jullie in het buitenland trouwen? Dan reis ik graag met jullie mee. Het tarief hiervoor wordt in overleg bepaald want dit is natuurlijk afhankelijk van de locatie.

contact
Tarief Trouwambtenaar Brabant en Gelderland